SALSA DANSEN DEN HAAG

salsa lessen, cursussen en workshops in Den Haag e.o.

ONZE VOORDELEN

Verzend kado

SALSA LESSEN IN DEN HAAG EN OMGEVING

Salsa dansen of salsa lessen in Den Haag…een nieuwe stap. Den Haag is mooi en heeft verschillende dansscholen. Maar ook in de omgeving van Den Haag zijn er diverse steden die beschikbaar zijn voor een salsa cursus. Wat te denken van het mooie Voorburg, Westland, Nootdorp, Leidschendam, Wateringen, Voorschoten en/of Wassenaar? Stuk voor stuk plaatsen die wellicht een optie zijn voor je salsa les en/of cursus. Waar je keuze ook op gaat vallen een salsa les of cursus is een leuke tijdsbesteding en een verrijking voor je leven. Heb even geduld en binnen 1 seizoen sta je alweer te shinen op de dansvloer tijdens een leuk salsa feest in Den Haag of omgeving. Veel plezier toegewenst!

SALSA DANSEN DEN HAAG

ook voor workshops, cursussen en lessen

Salsa dansen Den Haag…je nieuwe hobby! Den Haag mooie stad achter de duinen! Maar niet alleen mooi maar ook sfeervol door de salsa! Wil jij salsa dansen in Den Haag? Ben je op zoek naar een cursus, lessen of juist een leuke en sfeervolle workshop? We helpen je bij het vinden van salsa lessen Den Haag zodat jij eens kunt kijken of deze tropische manier van geniet past bij jou! Ben je klaar voor een nieuwe verslaving? Salsa dansen in namelijk enorm leuk, sfeervol, gezellig, actief en je leert gelijk nieuwe mensen kennen. Is dat niet perfect? Want wat je doel ook is…salsa lessen in Den Haag is een nieuwe vorm van uitgaan. Een uur lang nieuwe pasjes leren kennen en lekker genieten van de muziek terwijl je je hoofd leeg kunt gooien. Laat ons je helpen bij het vinden van een leuke dansschool Den Haag die je wekelijks meeneemt op een kleine mini vakantie. Liever een workshop? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Salsa dansen

Een cadeau om nooit meer te vergeten

Binnenkort presenteren we een aanbod van diverse cadeaus. Een bijzonder cadeau in de vorm van de eerste salsa stapjes tot een compleet verrassende andere mogelijkheid. Hou deze pagina in de gaten voor de verschillende mogelijkheden die we in de toekomst gaan bieden. Kun je niet wachten om te weten wat er beschikbaar komt? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheid. We wensen je alvast enorm veel plezier toe!

MEER INFORMATIE
workshops

De leukste workshops in Den Haag en omgeving

Heb je binnenkort een bijzonder uitje op het programma staan? Laat ons je dan helpen bij het vinden van een passende optie. Een workshop kan veel toevoegen aan deze bijzondere dag. De meest unieke workshops zorgen vaak voor veel plezier en elkaar nog beter kennen. Of je nu al jaren bevriend bent, collega’s bent of juist elkaar net leert kennen. Met een workshop bouw je op een andere manier een relatie met elkaar op. Laat je inspireren en neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE

VERSCHILLENDE DANSSTIJLEN 

Salsa danslessen volgen? Natuurlijk is dit een goed beginpunt. Toch zijn er ook veel verschillende andere mogelijkheden. Merengue, kizomba, bachata en ga zo nog maar even door. Er is altijd een dansstijl die bij je past. Kies voor het romantische bachata, de altijd vrolijke merengue, het ritmische kizomba of natuurlijk de salsa zelf. Maar hoe weet je nu waarmee je moet beginnen? Vaak kiezen mensen die willen gaan salsa dansen in Den Haag voor zoals de naam al zegt: de salsa. Vanuit daar merk je al snel dat je bijvoorbeeld op een feest een nieuwe dans ziet. Of een leuke workshop krijgt. Je kunt dan ook hierin weer kijken of de dansschool dit beschikbaar heeft en eens een proefles volgen. Ook kun je kiezen voor een privéles. Hierbij zul je niet in een groep dansles volgen maar 1 op 1 met de docent. Meer persoonlijke begeleiding en focus op de details. Ideaal om even wat gemiste lessen bij te spijkeren of je voor te bereiden op een openingsdans salsa.

MEER INFORMATIE

Salsa dansen Den Haaglessen, cursussen en workshops in Den Haag en omgeving

Salsa dansen Rotterdamlessen, cursussen en workshops in Rotterdam en omgeving

Salsa dansen Amsterdamlessen, cursussen en workshops in Amsterdam en omgeving

Salsa dansen Utrechtlessen, cursussen en workshops in Utrecht en omgeving

Salsa dansen Eindhovenlessen, cursussen en workshops in Eindhoven en omgeving