SALSA DANSEN ROTTERDAM

salsa lessen, cursussen en workshops in Rotterdam e.o.

ONZE VOORDELEN

Verzend kado

SALSA LESSEN IN ROTTERDAM EN OMGEVING

Salsa dansen in Rotterdam is natuurlijk mogelijk met alle verschillende dansscholen. Het is niet voor niets een wereldstad. En zo ook met de feesten die beschikbaar zijn. Elk weekend zijn er wel feesten en doordeweeks vaak oefenavonden. Maar ook in de omgeving van Rotterdam bruist het salsa leven. Wat te denken van salsa dansen in Vlaardingen, Spijkenisse of Capelle? Ook deze steden hebben stuk voor stuk hun eigen kenmerken en verschillende mogelijkheden. Zoek dus een salsa dansschool bij je in de buurt. Of dat dit nu in Rotterdam is of in 1 van de omliggende steden. Pas wel op: salsa kan enorm verslavend zijn! Maar dat mag geen probleem zijn toch? Veel plezier toegewenst!

SALSA DANSEN ROTTERDAM

ook voor workshops, cursussen en lessen

Zocht jij op salsa dansen Rotterdam of salsa lessen Rotterdam? Of misschien wel op salsa workshop (of andere workshop) in Rotterdam of omgeving? Dan ben je hier aan het juiste adres. We helpen je namelijk graag in de prachtige stad van Rotterdam aan een leuke dansschool. Rotterdam bruist en staat continue voor mooie veranderingen. De stad krijgt steeds mooiere gebieden en ook het uitgaansleven slaapt nooit. Ook op het gebied van salsa dansen is Rotterdam een pareltje. Veel salsa dansscholen, de grootste feesten en salsa lessen en verschillende andere dansen. Rotterdam leeft en bruist! Wil jij binnenkort gaan salsa dansen in Rotterdam? Een goede keuze. Salsa lessen volgen is namelijk een leuke mix tussen gezelligheid, muziek en nieuwe mensen leren kennen. Een tropische cocktail op je eigen mini vakantie. Heerlijk nietwaar? Laat jezelf wekelijks meenemen op deze vakantie en geniet. We helpen je graag op weg en wensen je alvast enorm veel plezier toe. Wil je jezelf laten inspireren met een leuke workshop? Ook dat is mogelijk met de verschillende workshop mogelijkheden die we kunnen bieden. Neem contact met ons op voor de opties.

Salsa dansen

Een cadeau om nooit meer te vergeten

Binnenkort presenteren we een aanbod van diverse cadeaus. Een bijzonder cadeau in de vorm van de eerste salsa stapjes tot een compleet verrassende andere mogelijkheid. Hou deze pagina in de gaten voor de verschillende mogelijkheden die we in de toekomst gaan bieden. Kun je niet wachten om te weten wat er beschikbaar komt? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheid. We wensen je alvast enorm veel plezier toe!

MEER INFORMATIE
workshops

Een workshop om nooit meer te vergeten

Weet jij nog die bijzondere workshop die je ooit hebt gevolgd? Je eerste salsa workshop, een creatieve workshop of juist een hele andere workshop die je maar niet kunt vergeten? Bij gebleven omdat het zo ontzettend leuk was, jou en je vrienden dichterbij elkaar brachten of juist door de activiteit zelf? Ook op het gebied van workshops helpen we je graag bij het vinden van een leuke activiteit. Neem via onderstaande mogelijkheid contact met ons op en laat je inspireren door de diversiteit. Veel plezier!

MEER INFORMATIE

SALSA DANSEN OF IETS ANDERS? 

Of je nu kiest voor salsa dansen in Rotterdam of iets anders…er zijn voldoende opties. Zo kun je naast salsa vaak kiezen uit men of lady styling, bachata, kizomba, merengue en veel andere smaken. Zo heb je voldoende keuze. Maar hoe maak je een keuze hierin? Veel mensen beginnen simpelweg gewoon. Ze kiezen voor salsa en kunnen hierbij eens kennismaken met deze nieuwe wereld. Lekker dansen, ervaren en kijken of dit een mogelijke nieuwe hobby kan zijn. Vanuit daar kijken cursisten vaak naar extra opties. Een cursus bachata dansen, kizomba of wat extra voetenwerk. Er zijn vaak veel verschillende opties te kiezen. Wil je het eens ervaren? Zoek dan een salsa dansschool in Rotterdam bij jou in de buurt en probeer het eens een paar lessen uit. Zo kun je alleen of met een danspartner kijken of dit alles bij je wensen aansluit. Goed plan? Veel plezier toegewenst!

MEER INFORMATIE

Salsa dansen Den Haaglessen, cursussen en workshops in Den Haag en omgeving

Salsa dansen Rotterdamlessen, cursussen en workshops in Rotterdam en omgeving

Salsa dansen Amsterdamlessen, cursussen en workshops in Amsterdam en omgeving

Salsa dansen Utrechtlessen, cursussen en workshops in Utrecht en omgeving

Salsa dansen Eindhovenlessen, cursussen en workshops in Eindhoven en omgeving