SALSA DANSEN UTRECHT

www.salsacaliente.nl

ONZE VOORDELEN

SALSA DANSEN UTRECHT EN OMGEVING

Ben je enthousiast geworden om te gaan salsa dansen in Utrecht en zoek je een dansschool in Utrecht of omgeving? Utrecht kent vele dansscholen, er zijn met grote regelmaat salsa feestjes en ook doordeweeks is er altijd wel een dansschool te vinden waar je les kan volgen of na de les nog even de geleerde pasjes kan oefenen met je eigen danspartner of iemand anders uit je les. Maar ook als je in de omgeving van Utrecht zoekt, zoals in Houten, Zeist of Nieuwegein dan is er van alles te beleven. Elk van deze steden in de omgeving van Utrecht hebben hun eigen leuke kenmerken. Ga eens een hapje eten vooraf aan de les of blijf nog even na borrelen. Een echt avondje uit! Zoek een dansschool bij je in de buurt en haal je voetjes van de vloer!

SALSA DANSEN UTRECHT

Ben je op zoek naar salsa dansen Utrecht of salsa lessen Utrecht? Dan ben je hier aan het juiste adres. Salsa dansen is iedere keer weer een feestje! Een gezellige sfeer, tropische muziek die je aan vakantie doet denken en allemaal mensen met dezelfde passie voor dansen. Maak nieuwe vrienden of breid je eigen vriendengroep uit met nieuwe mensen. Welke stad is er nu leuker om deze nieuwe hobby uit te oefenen dan Utrecht? In het hart van Nederland ligt deze prachtige stad met een mooie historische binnenstad, grachten en gezellige terrassen en cafeetjes. Kiezen voor deze nieuwe hobby is kiezen voor een echt avondje uit. Kom in hogere danssferen door de tropische muziek en je zult genieten van salsa dansen Utrecht. We helpen je graag op weg en wensen je alvast veel plezier toe!

Salsa dansen

Een cadeau om nooit meer te vergeten

Binnenkort presenteren we een aanbod van diverse cadeaus. Een bijzonder cadeau in de vorm van de eerste salsa stapjes tot een compleet verrassende andere mogelijkheid. Hou deze pagina in de gaten voor de verschillende mogelijkheden die we in de toekomst gaan bieden. Kun je niet wachten om te weten wat er beschikbaar komt? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheid. We wensen je alvast enorm veel plezier toe!

MEER INFORMATIE

VERSCHILLENDE DANSSTIJLEN

Naast salsa dansen Utrecht zijn er ook nog andere dansstijlen te leren. Zo kun je kijken of er nog meer leuke dansen zijn die bij je passen. Zoek je een vrolijke dans waar je veel lol kan hebben zoals de merengue? Of zoek je naast de vrolijke salsa juist wat meer romantiek? Dan is wellicht kizomba of bachata leuk om te proberen. De meeste mensen die salsa gaan dansen maken ook kennis met de andere dansen. Gewoon uit nieuwsgierigheid, of omdat ze geen genoeg kunnen krijgen van het zorgeloos dansen en er een nieuwe hobby bij hebben. Vindt ook uit of dit een van je hobby’s wordt en schrijf je in voor salsa dansen Utrecht. Grote kans dat het een ervaring wordt om nooit te vergeten..ben jij klaar om te kiezen voor een nieuwe erg sociale mogelijkheid?

MEER INFORMATIE

Salsa dansen Den Haagsalsa lessen in Den Haag en omgeving

Salsa dansen Rotterdamsalsa lessen in Rotterdam en omgeving

Salsa dansen Amsterdamsalsa lessen in Amsterdam en omgeving

Salsa dansen Utrechtsalsa lessen in Utrecht en omgeving

Salsa dansen Eindhovensalsa lessen in Eindhoven en omgeving